Varmasti hyvät ikkunat

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu. Voit lisätä kotisi asumismukavuutta ikkunoiden monipuolisilla lisävarusteilla. Pihla-ikkunoiden edistyksellinen tiiviys pitää vilun ja vedon loitolla ja auttaa alentamaan lämmityskustanuksia.

Pihlan avattavat ikkunat ovat valittavissa Varma-rakenteella, matalaenergisellä Termo-rakenteella, kaksilasisella Vieno-rakenteella, joka on toiselta nimeltään mökki-ikkuna tai koko mustalla Termo BLACK-rakenteella. Varma, Termo ja Termo BLACK sopivat hyvin sekä uudisrakentamiseen että korjauskohteisiin. Vieno taas kausikäytössä oleviin vapaa-ajankohteisiin.

Ikkunoiden lisävarusteilla, kuten KLIK-raitisilmaventtiilillä parannat merkittävästi kotisi toimivuutta.

Avattavat ikkunat

Perinteinen sisään päin aukeava ikkuna on yleisin ratkaisu suomalaisissa omakotitaloissa. Ikkunoiden pesu on myös turvallisempaa, kun koko ikkunan voi pestä sisältä käsin.

Kiinteät ikkunat

Kiinteä Pihla-ikkuna sopii erinomaisesti suuriin lasipintoihin sekä kohteisiin, joissa ikkunan avaamiselle ei ole tarvetta tai se on sijainnin vuoksi hankalaa.

Erikoisikkunat

Valikoimaamme kuuluvat myös paloikkunat, savunpoistoikkunat, saunan ikkunat ja oven päälle tai viereen asennattavat ikkunat.

Lasitusvalinnat

Voit valita ikkunoihisi juuri sinun kotiisi sopivat ominaisuudet, kuten sisätilakuuluvuuden varmistavan Antennilasin tai huurtumattomat lasit.