Ikkunaremontti

Asentajamme hoitavat ikkunoiden ja ovien asennustyöt, kotisi arvoja kunnioittaen.

Asennustyölle annamme kymmenen vuoden asennustakuun ja takaamme, että voit olla tyytyväinen asennuspalveluun, työskentelyyn ja työn lopputulokseen, sillä käytössämme ovat omat vakituiset asentajat, joilla on yli 20 vuoden kokemus. Kymmenen vuoden asennustakuun lisäksi Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Omakotitalon ikkunaremontti on tärkeä investointi, sillä pienetkin viat ikkunoissa voivat aiheuttaa isoja ongelmia. Arvioimme kunnon ja vaihtotarpeen aina paikan päällä. Samalla selviää ikkunaremontin hinta ja varmistutaan, ettei remonttia tehdä turhaan.

Ikkunaremontti räätälöidään ottamalla jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet asennettuina sovitulla tavalla sovitussa aikataulussa ja meiltä tietenkin täydet tuote- ja asennustakuut.

Ikkunan ja oven asennus on ammattitaitoisten asentajien ansiosta nopeaa ja vaivatonta. Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu aikaa vain reilun tuuletuksen verran.

Asennus talviaikana

Talviasennus eroaa käytännössä vain asennuslämpötilan mukaisen eristevaahdon valinnassa. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan ja ikkuna-aukko on auki vain noin 15 minuuttia eli asunto ei pääse kylmenemään. Asennus pakkasessa myös säästää nurmikkoalueita, koska jäisessä maassa nostimien aiheuttamat vauriot jäävät pieniksi. Lumitöitä tosin saattaa joutua tekemään hieman enemmän, jotta ikkunoille, jätelavoille ja nostimelle on tilaa.